Chiar și cei mai mari detractori ai săi vor iubi acest dovlecel. Se topește în gură și este incredibil de cremos
Vara, de multe ori nu avem chef de mese grele, așa că căutăm rețete care sunt ușor și rapid de preparat. O căpușă a decis să își împărtășească rețeta de rulouri de dovlecei pe social media. Nu numai că arată, dar au și un gust demențial.
Cei mai mulți dintre noi iubim mâncărurile care nu sunt doar gustoase, ci și arată spectaculos. Și exact asta sunt rulourile de dovlecei, le puteți servi cu o varietate de ingrediente și tot vor avea un gust senzațional.
Rulouri de dovlecel fără un gram de carne. Ricotta schimbă complet gustul acestui fel de mâncare
Rulourile de dovlecei pot fi preparate cu carne – de exemplu, carne tocată – dar au un gust minunat și în varianta fără carne. Brânza ricotta cu siguranță nu ar trebui să lipsească de pe lista de cumpărături, deoarece adaugă un caracter unic felului de mâncare.
Ingrediente:
- 4 dovlecei,
- o lingură de ulei de măsline,
- un vârf de cuțit de sare și piper.
Ingrediente pentru umplutură:
- 1/4 cană brânză ricotta,
- 1/4 cană de brânză parmezan rasă,
- 1/4 cană frunze de busuioc tocate
- un cățel de usturoi tăiat mărunt,
- sare și piper după gust,
- ouă.
Alte ingrediente:
- Sos de roșii,
- o cană de mozzarella rasă,
- busuioc proaspăt pentru garnitură.
Cină irezistibilă cu dovlecei. Preparare pas cu pas
Metoda de preparare:
- Se taie dovlecelul în felii lungi și nu prea groase. Se amestecă cu ulei de măsline , sare și piper și se coace în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius timp de 10 minute.
- Începeți să pregătiți umplutura. Într-un bol, amestecați ricotta, parmezanul, busuiocul, usturoiul, sarea, piperul și oul până când ingredientele sunt combinate.
- Următorul pas este să pregătiți rulourile. Umpleți fiecare felie de dovlecel cu umplutură și apoi rulați. Se toarnă sosul de roșii în vasul de copt și apoi se pun rulourile de dovlecei în el. La final, presărați totul cu brânză.
- Coaceți la 200°C timp de aproximativ 8-10 minute, până când brânza se topește. Decorați cu busuioc proaspăt și serviți cu garnitura preferată. Poftă bună!
Articole înrudite:
Această delicatesă a bucătăriei bulgare este noul meu răsfăț preferat. Pizza poate ascunde
Ouăle amestecate vor fi catifelate și cremoase. Nimeni nu știe că acest adaos poate face minuni