Home / 11507
0+
Proiecte
0%
Calitate
0+
Familii fericite
0%
Durabilitate

Cine suntem ?

Briaden Constructii este o companie infiintata in anul 2019 din dorinta de a aduce pe piata de profil o serie de servicii complexe, de o calitate ireprosabila oferite de specialistii nostri cu o bogata experienta in domeniul constructiilor, atat civile cat si industriale.
In momentul in care contactati o firma de constructii este esential sa aveti garantia ca veti primi cele mai eficiente solutii pentru toate etapele proiectului, astfel incat la finalizarea acestuia sa realizati o economie considerabila. Noi va putem garanta acest lucru, caci unul dintre obiectivele noastre primordiale este de a oferii servicii ireprosabile. Pentru ca un client multumit va reveni intotdeauna.

 

Oameni

Oamenii reprezinta coloana vertebrala a oricarei firme. De aceea facem totul pentru a atrage si a mentine oameni talentati care impartasesc viziunea si valorile companiei.

Calitate

Suntem hotarati sa creem si sa mentinem o cultura a calitatii in interiorul firmei. Ne mandrim cu faptul ca punem in practica regulile si procedurile din Manualul Calitatii.

Siguranta

Acordam atentia cuvemita protectiei muncii si promovam respectarea celor mai inalte standarde de siguranta pentru ca sanatatea si viata oamenilor nu sunt negociabile.

Autodepasire

Suntem intr-un proces continuu de imbunatatire a serviciilor pe care le oferim. Cautam continuu sa ne dezvoltam si sa invatam lucruri noi. Investim in angajatii nostri prin programe de instruire si educare menite sa le imbunatateasca tehnicile si aptitudinile profesionale.

Creativitate si eficienta

In secolul in care traim, pentru a putea fi cu adevarat eficient, trebuie sa fii creativ. De aceea promovam creativitatea angajatilor si ii incurajam sa impartaseasca orice idee care ar putea eficientiza procesul de executie a lucrarilor, sau calitatea serviciilor pe care le oferim.

Simplitate

Simplitatea nu inseamna superficialitate. Comunicarea e bine sa fie simpla si concisa. Regulamentele si procedurile trebuie sa fie simple si usor de parcurs. Formularele trebuie sa fie simple si clare. Si nu in ultimul rand, consideram ca lucrurile simple nu numai ca sunt practice dar sunt si estetice