Alobal are multe utilizări diferite, deși probabil cea mai comună este pentru împachetarea sandvișurilor. Se pare că folia este extrem de utilă și pentru spălarea vaselor. Sună incredibil? Iată un truc pentru a curăța tacâmurile folosind staniolu.

Chiar dacă folosim cei mai buni detergenți de spălat vase de pe piață, problema poate reveni. De aceea, merită să cunoașteți trucul care vă va face tacâmurile să strălucească ca noi în mașina de spălat vase și te va ajuta să scapi de petele și petele de pe restul vaselor tale.

Alobal în mașina de spălat vase

Sună incredibil, dar fiți siguri că funcționează excelent. Pentru a vă bucura de tacâmuri strălucitoare, formați două bile din folie de aluminiu și aruncați-le în mașina de spălat vase împreună cu un detergent adecvat, pe care îl folosiți în fiecare zi. Porniți programul de spălare și aveți răbdare.

Folie de aluminiu în mașina de spălat în timpul funcționării reacționează cu substanțele chimice conținute în tabletă sau în lichidul de spălat vase. Acest lucru face ca vasele să fie perfect curate și tacâmurile strălucitoare. Metoda este complet sigură, astfel încât nu trebuie să ne facem griji că folia ne va zgâria farfuriile, paharele, furculițele, lingurile sau cuțitele.

Articole conexe:

Murdăria din colțuri dispare cât ai clipi din ochi. Tot ce ai nevoie este un detergent de uz casnic. Vor fi ca noi

La treizeci de ani, am învățat cum să curăț usturoiul. Acest truc este neprețuit. Durează doar trei secunde