Cea mai buna tencuiala

Cea mai buna tencuiala

Tencuiala este reprezentată printr-un  strat de mortar care se aplică pe tavane şi pereţi, în scopul de a le proteja şi de a pregăti o bază netedă peste care se vor suprapune gletul şi vopseaua.

Cea mai bună tencuială este stratul  perfect drept, egal,  neted şi  fără fisuri, de aceste caracteristici depinzând aspectul final al pereţilor şi al tavanului.

Atunci când se construieşte o casă, fiecare încearcă să găsescă cele mai bune variante de executare a lucrării, cele mai rapide, sigure şi cu un cost evantajos.

Când se ajunge la etapa tencuirii pereţilor, ar trebui cunoscute toate modalităţile prin care se poate realiza acest proces. Fie se apelează la clasica metodă manuală  de aplicare a tencuielii, cu un timp lung de executare şi cu o mână de lucru considerabilă, fie se alege metoda inovatoare a tencuielii mecanizate.

Poate că în ziua de astăzi când se doreşte ca totul să se finalizeze rapid şi bine, cea mai bună tencuială ar putea fi cea mecanizată.

Tencuiala mecanizată reprezintă o serie de avantaje ce ar trebui luate în calcul atunci când se doreşte o lucrare bună,  executată la timp.

Avantajele acestui tip de tencuială sunt dictate de modul în care se execută  lucrarea. Maşina de tencuit este cea care a luat locul sculelor şi omului, făcând treaba acestora într-un timp semnificativ mai scurt şi într-un mod foarte eficient.

Maşina de tencuit este dotată cu o cuvă în care se pun materialele pe care  le va mixa foarte bine, cu o pompă şi un furtun, prin intermediul cărora se împinge materialul spre suprafaţa ce urmează a fi tencuită. Nivelarea tencuielii se va face tot cu ajutorul unui utilaj mecanizat sau de către o persoană.

Click here to change this text

Sort by: Name Date

Leave a Reply

Your email address will not be published.